Day Healing

Akupressur

Jeg er specialiseret i Jin Shin DoⓇ en japansk akupressurpraksis, der blidt og dybt balancerer strømmen af livsenergibaner, der fodrer livsenergi ned til cellulært niveau i kroppen. Grundlæggende hjælper det med at forbedre dit helbred, følelsesmæssige balance og livskvalitet. Under en session bruger jeg fokuseringsteknikker til at trykke blødt og dybt på specifikke akupressurområder. Dette hjælper med at harmonisere dine meridianbaner og frigiver også kroniske mentale, følelsesmæssige og fysiske spændinger, hvilket giver dig lettere adgang til dine indre ressourcer og vidunderlige potentialer på så mange niveauer.

Behandlinger tager ca. en time og er behagelige, klienter falder normalt i søvn og bagefter føler sig ekstremt afslappede. Den form for akupressur bruger effektive teknikker, der er blevet udviklet over fem tusind år for at hjælpe med at lindre fysiske, mentale og følelsesmæssige belastninger og traumerelaterede problemer og er en unik syntese af traditionel, klassisk japansk akupressur, klassisk kinesisk akupunktur, taoistisk filosofi og Qigong ( vejrtræknings- og træningsteknikker) også Reichian segmental teori og principper for ericksonsk psykoterapi. Det er internationalt anerkendt som en vigtig form for asiatisk kropsterapi.

 

Lad os tale!

Jeg vil meget gerne høre fra dig! Uanset om du har et spørgsmål, feedback eller har brug for hjælp, bedes du kontakte mig ved at bruge formularen nedenfor eller via de angivne kontaktoplysninger. Jeg er her for at hjælpe og vil svare så hurtigt som muligt.