Day Healing

Testimonials

“Kære Shaun Jeg er så taknemlig for at have funden vej til dig og din behandling. Shaun har med sin meget blide og omsorgsfulde behandling, behandlet mig igennem de sidste to måneder, da jeg kom til Shaun viste jeg ikke helt hvad jeg skulle have hjælp til, men jeg følte mig ikke rigtig glad, efter dødsfald i nær familie, men han hjalp mig, fra ikke at turde mærke efter til at gå der fra med en boblende fornemmelse af glæde og Lykke, det er en helt fantastisk følges, at kun leve og mærke igenden største respekt og taknemlighed og den varmeste anbefaling …”

“Det er virkelig altid en fantastisk oplevelse at komme hos Shaun. Både samtalen og behandlingen hjælper mig rigtig meget med mine udfordringer som stress, angst og lavt selvværd. Efter hver gang jeg går fra en behandling hos Shaun, føler jeg mig afslappet, sover bedre og de udfordringer jeg kommer med, bliver released. Det er en fantastisk behandling til feks. en travl hverdag, hvis man ønsker at arbejde med sig selv, eller hvis man ønsker at forbedre sin livskvalitet. Tusind tak ”

"Vi kom til Shaun fordi jeg havde hørt at han kunne noget specialt. Vores lille Sara (ikke hendes rigtig navn) havde lidt af stress og angst i flere måneder og havde det svært med at sov. Shaun spurgt overhoved ikke ind til hvad hendes problemer var eller det som udfordret hende fordi han var 'mere interesseret i hvor hun skulle hen i stedet for.' Efter kun tre meget kort behandlinger som tog måske 3-4 minutter hvor han sætte fingrene på nogle steder på Saras hoved mens vi talte allesammen om hendes ynglingste ting osv. er hun nu afbalanceret, selvsikker, glad og en frække lille pige med masser af energi og hun sover rigtig godt nu. Shaun, tusind tak for behandlingerne!"

Dine vidunderlige resourcer! Her er en tilbagemelding jeg har fået forleden dag "Siden du arbejdet på N må jeg sige at han har ændret sig markant hans vred og frustrationer er fulstændig væk og alle er forbavset over hvor grounded og glad han nu er. Tusind, tusind tak for det som du har gjort for ham og for vores famile!”

"Jeg havde de mest forfærdelige rygsmerter, man kunne tænke sig. Jeg kunne ikke vende mig i sengen, tage sokker eller sko på normalt og tog 800 mg Ipren bare for at sove. Shaun tog fat i mig, klemte mig steder, hvor jeg ikke havde noget med min ryg at gøre, og næste dag kunne jeg allerede gøre en forskel! 2 dage efter behandlingen dansede og dansede jeg på dansegulvet! 4 dage efter behandlingen er jeg tilbage i min gamle form igen og kan sove uden smertestillende piller, vende mig i seng uden at have brug for støtte og har nu strømper og sko på, som jeg plejer! Shaun har bare "the magic touch", og jeg er dybt taknemmelig!"

Hej Shaun . Jeg ville gerne opdatere dig om min søn, Josh, og hvordan han har det.. Han er så meget bedre, siden du arbejdede på ham. Han sagde, at det er over 6 måneder siden, at han havde problemer med maven. Hvilket binder det tilbage til dig... han er meget stærkere og mere sammen, følelsesmæssigt og fysisk. Han holder stadig øje med sit indtag af mælkeprodukter, vel vidende at hans mave opfører sig bedre uden mælk... I hvert fald vil jeg have dig til at vide, hvor meget bedre han har det. Tak for alt Shaun

“Jeg har været igennem et 4-måneders forløb med Shaun, hvor han har hjulpet mig utroligt meget med at stress i kroppen og min helingsproces. Hans tilgang og støtte har gjort en kæmpe forskel for mig. Jeg kan kun give Shaun min varmeste anbefaling til alle, der har brug for hjælp.”

"Udover den skøn oplevelser kunne jeg dagen efter allerede mærke hvor godt jeg har sovet og at mine angst og bekymringer var dæmpet helt ned!"

“For fire måneder siden gav jeg Shaun fire problemer med fysiske og psykologiske udfordringer, som jeg havde arbejdet på i lang tid, men som bare ikke var i stand til at løse dem for altid. Så Shaun gav mig sin støtte ved Emotion Code distance healing. Resultaterne var ikke kun forbløffende, men kom også meget hurtigt. På den fysiske side havde jeg kroniske problemer med mine baglår og med en af mine akillessener. Så snart Shaun startede sin behandling fik begge skader meget bedre inden for få dage. Selvom jeg må indrømme, at jeg stadig føler nogle smerter i disse områder fra tid til anden, er forskellen enorm. Selvom det var et reelt handicap for nogle måneder siden, er det nu højst en lille klemme. Den virkelige magi skete med mine to mentale problemer. Den ene handlede om mit mangeårige dårlige forhold til min far, den anden min frustration over ikke at kunne tage det sidste skridt i erhvervslivet. Selvom jeg stadig ikke ville beskrive forholdet til min far som et godt, holdt det fuldstændig op med at genere og forfølge mig. Jeg kunne endelig lægge al skuffelsen, vreden og sorgen over dette forhold bag mig og blev klar til at ændre mit fokus mod andre ting og til sidst komme videre med mit eget liv. Da jeg arbejdede på det fjerde nummer i et stykke tid med nogle andre teknikker, er der selvfølgelig muligheden for at være en tilfældighed, men kort efter Shauns arbejde fik min karriere det løft, jeg havde arbejdet for så hårdt og for sådan. lang tid. Som i min verden sker alt af en grund, der kan være tilfældigheder, men jeg vil bare ikke tro på dem. Så går til Shaun min dybeste taknemmelighed.”

Lad os tale!

Jeg vil meget gerne høre fra dig! Uanset om du har et spørgsmål, feedback eller har brug for hjælp, bedes du kontakte mig ved at bruge formularen nedenfor eller via de angivne kontaktoplysninger. Jeg er her for at hjælpe og vil svare så hurtigt som muligt.